Over mij

Hey, ik ben Evelien!

Beeldmerk roze klein

Ik ben 37 jaar. Getrouwd met Jürgen en samen met onze 3 kinderen en hond wonen we in het mooie Haaksbergen.

In 2012 had ik zo’n beetje de moed opgegeven, maar wat is mijn leven goed gekomen! Wij wonen met ons gezin in een heerlijk huis en ik kan oprecht zeggen dat ik bijna elke dag enorm geniet van onze 3 kinderen, Jürgen en onze hond.

10 jaar geleden had je mij niet moeten zeggen dat mijn leven er nu zo uit zou zien. Maar vooral het gevoel wat erbij komt kijken! Ik was levensmoe, deed alles op wilskracht en had geen idee hoe mijn leven makkelijker kon zijn, maar wist vooral niet meer hoe ik mij 100% gelukkig kon voelen.

Levensgeluk is wat mij betreft nummer 1 in mijn leven!

Als jong meisje ben ik opgegroeid in een klein Twents dorp. Mijn moeder was manisch depressief en mijn vader was amper in beeld.

Ik werd heen en weer geslingerd naar familie en pleeggezinnen. Vaste roots en een echt thuis had ik niet. Ik ben vaak aan mijn lot overgelaten, maar dat zorgde ervoor dat ik mijzelf goed staande leerde te houden. Ik ervaarde op jonge leeftijd, ik kan elke tegenslag aan!

Maar het leven kreeg een andere wending en rond mijn 10e belandde ik in een sekte. Ik woonde bij een pleeggezin, maar er golden strikte regels. Dit heeft veel met mijn zelfvertrouwen gedaan. Ik mocht niet met bepaalde vriendinnetjes spelen en als je je niet goed genoeg aan de regels hield werd je op straat gezet.

Rond mijn 18e kwamen mijn oom en tante in beeld. Hier ben ik als jong meisje vaak geweest. Zij boden me aan om bij hen te gaan wonen en dat was mijn grote redding. Mijn tante begreep mij als geen ander, zij had zo vaak voor mij gevochten om mij uit die sekte te krijgen.

Ik voelde opeens dat ik een familie had en vaste ankers. Een soort vader en moeder waar ik op terug kon vallen.

Ik genoot van het leven, haalde keurig mijn MAVO en MBO diploma verpleegkundige. Om vervolgens door te leren voor pedicure. Ik ben begonnen voor werkgevers maar na een aantal banen voelde dat loondienst niet helemaal bij mij ging passen.

Ik startte naast mijn werk als verpleegkundige een eigen pedicure praktijk op en dat werd een groot succes!

foto gezin Evelien

Ons prachtige, complete gezin.

Evelien Vaags reiki

Door Reiki houd ik mijn leven dagelijks in balans. Dat gun ik jou ook!

Het leven lachte me weer een beetje toe. Tot 2017 toen mijn moeder plotseling overleed op haar 67e. Deze heftige gebeurtenis zorgde opnieuw voor een mega grote verandering in mijn leven! Ik voelde aan alles dat ik alles uit het leven wilde halen wat mogelijk was. Ik voel ook zo sterk dat mijn moeder hiervoor heeft gezorgd. Zij was een soort gevangene in haar leven door haar ziekzijn.  Maar door het grote contrast met haar voelde ik mij zo bevoorrecht dat ik een fijn gezin heb, gezond ben en nog jong genoeg ben om er een super fantastisch leven van te maken!

Na de geboorte van ons 2e kind heb ik er definitief voor gekozen om mijn hart te volgen en volledig als ondernemer verder te gaan in mijn pedicure praktijk (Extra-care Haaksbergen).

Tot in 2019 ons 3e kind werd geboren, kwam ik tot een hele bijzondere ontdekking wat ik diep van binnen echt wilde. Ik ontdekte mijn ware zielsmissie.

Ik wilde anderen helpen die net zo’n vreselijke jeugd hebben gehad als ik. Ik schreef dit op maar wist niet waar ik moest beginnen. Tot ik in 2020 bij een businesscoach kwam, toen heb ik grote knopen doorgehakt. Ik deed de opleiding familieopstellingen en volgde Reiki 1 en 2, waardoor ik mij super snel heb kunnen ontwikkelen om klanten optimaal te kunnen helpen. Op dit moment volg ik de opleiding tot holistisch therapeut om nog wat meer verdieping naar mijn klanten te kunnen geven.

Sinds een jaar of 2, kan ik niet anders dan mijn zielsmissie leven en uitdragen. Ik voel aan alles dat dit is wat ik te doen heb op deze aarde. Ik ben zo onwijs dankbaar voor dit leven en alles wat ik heb mogen leren. Niks gebeurd zonder reden, daar geloof ik heel sterk in!

Ik wil graag jouw inspiratiebron zijn.

Ik gooi er nog een paar fun-facts in over mij!

 • Ik won vroeger 2x de eerste prijs met carnaval want ik leek sprekend op Pippi Langkous
 • Ik kan het zomaar in mijn hoofd halen om laat in de avond ons huis te gaan poetsen.
 • Ik ben verslaafd aan goeie boeken, en lees er soms wel 3 tegelijk.
 • Ben gek op reizen met of zonder kids
 • Ik ben echt een mensenmens maar daarin tegen super graag op mezelf.
 • Tijdens het koken gooi ik de jaloezieën dicht en dans ik alsof mijn leven er van af hangt.
 • Ik heb ooit trompet gespeeld en in een jeugdorkest, achteraf niet helemaal mijn ding.
 • Ik ben spiritueel met een flinke scheut Twentse nuchterheid
 • Ik hou onwijs van humor en gezelligheid.
 • Doe niks liever dan connecten met mensen en gesprekken voeren die echt ergens over gaan.
 • Ik kreeg vbo mavo advies en zat in het 2e jaar op havo/vwo.
 • De naam van onze oudste zoon (Senn) is vernoemd naar de zoon van Jan Smit
 • Tijdens de eerste date met Jürgen kozen we van alle gerechten op de kaart exact hetzelfde zonder het van elkaar te weten.
 • Ben zo vaak verhuisd in mijn leven dat ik mezelf vaak een Gypsy heb genoemd.
Evelien holistisch coach jump
Evelien Vaags holistisch coach

Ik ben super benieuwd naar jou!

Nu je dit hebt gelezen weet je al heel wat over mij maar ik nog niet over jou.

Ik ben echt super benieuwd. Wie ben jij? Wat voor leven heb je? Hoe zit jouw droomleven er uit? Waarom lukt het je nog niet om je shit uit je jeugd achter je te laten denk je?

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en eventueel samen aan de slag gaan. Misschien heb je, door het lezen van mijn verhaal, ergens het gevoel gekregen dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Laat het me gerust weten door onderstaand contact formulier in te vullen.

Wat anderen van mij zeggen

Sinds afgelopen december is Evelien mijn coach. Ik ben er nog niet maar ik heb al serieuze stappen gezet. Zo waardevol dit 1 op 1 traject, echt een cadeau aan jezelf. Mijn fysieke klachten zijn flink verminderd, en ik reintegreer in een heel vlot tempo op mijn werk.

Cora vd Worp

Lerares basisonderwijs

Vandaag voor het eerst een healingssessie bij Evelien gehad. Na een warm ontvangst mocht ik plaatsnemen in haar sfeervolle behandelruimte. De rustgevende muziek en oosterse geur zorgden voor een ontspannen sfeer. De behandeling werkte ontspannend en ik merkte al snel dat het wat met mijn energiebanen en gedachten deed. Voelde soms echt de pijn wegtrekken en de energie door mijn lichaam stromen.

De rust die Evelien uitstraalde heb ik als zeer prettig ervaren.

Lieve Evelien heel erg bedankt, het voelde echt als een waardevol cadeautje.

Margret

Moeder van 3 kinderen

Evelien Vaags holistisch coach over mij

Hoi, ik ben Evelien Vaags!

Ik geloof er in dat jij een volledig gelukkig leven kan leven. Dus geen quick fix en terugvallen naar je oude leven. Maar wel blijvend afkomen van alle ellende uit jouw leven wat jou niet meer dient, zodat de weg volledig vrij is om jou echte VRIJE leven te gaan leven!

In november 2012 was ik klaar met mijn leven. Alles stond op de kop, mijn relatie ging kapot, ons huis in crisistijd moesten we met flinke schuld verkopen, ik zat in de ziektewet vanwege knieletsel. Mijn moeder werd doodziek. En alsof dat nog niet genoeg was: ik had zo’n 60 euro op mijn rekening dus zat financieel compleet aan de grond. Het heeft mij jaren gekost om er weer een beetje bovenop te komen. Ik wist gewoonweg niet waar ik het moest zoeken, en wie mij kon helpen! Ik schaamde me ook om mijn verhaal te delen. Maar ik voelde me alles behalve blij, en toch kwamen er weer lichtpuntjes.

Een nieuwe fijne relatie en samenwonen gaf weer een mooie blik op een betere toekomst. Maar eerlijk… ik was doodmoe. Uitgeput van alles wat ik in mijn leven had meegemaakt. Maar ik was geen opgever. En ik vond dat ik het zelf wel kon. Ik schaamde me voor mijn gevoelens en ging door met leven. We raakten zwanger en trouwden. Ik voelde me heerlijk tijdens de zwangerschap, totdat Senn geboren werd. Kei en keihard werd ik terug geslingerd. Ik herleefde mijn kinderjaren opnieuw, en die waren “the hell”.

Wil je meer weten over mij? Lees dan de pagina Over mij.

Profielfoto Evelien Vaags

Volg mij op social media

Beluister mijn podcast

Elke week neem ik een inspirerende podcast op. Klik hier om mijn podcast te beluisteren.

Download mijn e-book

Sta lichter in het leven door je jeugd de juiste plek te geven. 5 gouden tips!

Bedrijfsgegevens

Evelien Vaags
HOLISTISCH LIFE COACH
info@evelienvaags.nl

Werfheegde 23
7481 JR Haaksbergen

KvK nr: 08189442

0